Je winkelwagen is momenteel leeg
Een klassieke Franse appeltaart met zelfgemaakte amandelspijs, echte vanille en een rijke vulling van goed gekleurde appeltjes. Decoratie is een abrikozen - passievruchtgelei en geroosterde amandelen.
Een klassieke taart uit het Franse Bretagne is deze Bretonse appeltaart. Kenmerkend voor deze appeltaart is het gebruik van zelfgemaakte amandelspijs, echte vanille en een rijke vulling van goed gekleurde appeltjes. Bovenop een decoratie van geroosterde amandelen en een gelei van abrikozen en passievrucht. Een lekkere en knapperige taart voor op een feestje of gewoon aan de keukentafel.
Formaten: De Bretonse appeltaart is verkrijgbaar in een 18cm taart (6-8 pers.) en een 26cm taart (10-12 pers.)
Combineren: Deze appeltaart is per stuk te bestellen. Combineren met taartpunten of ander gebak zorgt dat je gasten een ruime keuze hebben.
Bewaren: de Bretonse appeltaart is 2 a 3 dagen goed te bewaren. Het beste doet u dit in de koelkast. Haal de taart 30 minuten uit de koelkast alvorens deze te serveren.
Allergenen: gluten (tarwebloem), ei, melk en noten (amandelen).